Jongerenmaatjes gezocht!

Categorieën:
activiteiten, gezelschap, ondersteuning
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Jongerenmaatjes gezocht!

Met Jongerenmaatjes Maastricht wil Humanitas een bijdrage leveren aan het voorkomen van dak- en thuisloosheid onder jongeren. Door zich te richten op de kwetsbare jongeren tussen de 16 en 23 jaar die (tijdens een hulpverleningstraject) te weinig aandacht krijgen, geïsoleerd raken en/of aan het einde van de hulpverlening terugvallen. Humanitas heeft in andere regio’s, met soortgelijke projecten, goede resultaten geboekt met een preventieve aanpak in de vorm van maatjes contacten.

Als maatje ben je geen hulpverlener maar bied je een luisterend oor, gezelschap en vertrouwen. Net dat steuntje in de rug of samen iets leuks doen, kan al veel verschil maken. Jij kunt als vrijwilliger bijdragen aan het vergroten van het zelfvertrouwen, het sociale netwerk en samen met de jongere richting geven aan een leuk leven. Samen bepalen jullie hoe vaak, wanneer en wat jullie gaan doen.

Dus ben jij jong/ jong van geest en zou je graag iets willen betekenen voor een ander? Of
Laat het ons weten! De coördinator van het project Bonnita Leisberger wilt graag met je kennismaken! Laat hier een reactie achter of mail naar jongerenmaatjes.maastricht@humanitas.nl of bel/whatsapp naar 06 305 25 401.

aangepast: 18 mei 2022
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.