Jongerenmaatjes gezocht!

Wanneer:
12 augustus 2019
Tijdsduur:
6 maanden
Trefwoorden:
gezelschap, maatje
Zichtbaarheid:
alle gebruikers

Jongerenmaatjes gezocht!

Voorkomen is beter dan genezen en daarom zijn wij vorig jaar met een Jongerenmaatjes project gestart. De vrijwilligers van Humanitas Jongerenmaatjes zijn er voor jongeren tussen de 16 en 23 die wat extra aandacht en hulp kunnen gebruiken. De weg naar volwassenheid is namelijk niet makkelijk. Te denken valt aan risicojongeren, dit zijn jongeren met een verhoog risico op maatschappelijke uitval en/of verval in criminaliteit. Jongeren die dak- en thuisloos zijn, of zijn geweest. Maar ook jongeren die zelfstandig willen worden maar (nog) niet over voldoende vaardigheden beschikken om zich zelfstandig te handhaven.

Als maatje bied je een luisterend oor, gezelschap en vertrouwen. En ondersteun je waar nodig. Net dat steuntje in de rug of samen iets leuks doen, kan al veel verschil maken. Jij kunt als vrijwilliger bijdragen aan het vergroten van het zelfvertrouwen, het sociale netwerk en samen met de jongere richting geven aan een leuk leven. Samen bepalen jullie hoe vaak, wanneer en wat jullie gaan doen.

Met iets kleins kun je van grote betekenis zijn voor een ander! Wil jij helpen?

Laat het ons weten! Wij willen graag kennis met je maken! Ook voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met de coördinator van het project Bonnita Leisberger. Je kunt bellen of Whatsappen naar het nummer 0630525401 of een mail sturen naar jongerenmaatjes.maastricht@humanitas.nl

aangepast: 12 augustus 2019
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.