Ziekenhuisbezoek

Wanneer:
10 oktober 2018
Tijdsduur:
2 maanden, 3 weken
Trefwoorden:
gezelschap, betrouwbaar, verzorging, ziekenhuisbezoek, zorg, zorgzaam
Zichtbaarheid:
alle gebruikers

Deze hulpvraag is verlopen

Ziekenhuisbezoek

Een bewoonster van onze woonvorm wordt 3 weken lang elke dag bestraald. Ze heeft hier ondersteuning bij nodig en daarom zijn wij met spoed op zoek naar een vrijwilligster.

De vrijwilligster zou mevrouw treffen bij de ingang van het Maastro Clinic (Dr. Translaan 12, 6229 ET Maastricht). Dan zouden zij samen naar de wachtruimte gaan, de brief scannen en wachten op de oproep. Mevrouw heeft lichte ondersteuning nodig bij de kleedkamer en dan neemt het personeel van daar het over. De bestraling zal enkele minuten duren. Hierna heeft mevrouw weer enige ondersteuning nodig in de kleedkamer en mag de vrijwilligster haar de weg wijzen naar de loopbrug richting de hal van het MUMC. Mevrouw weet dan vervolgens zelf de weg naar de hoofdingang en belt zelf het busje terug naar de woonvorm.

Mocht de vrijwilligster met de auto naar het Maastro Clinic komen dan kan deze het parkeerkaartje daar bij de receptie laten afstempelen zodat men kosteloos de slagboom uit kan rijden.

We zoeken dringend hulp van donderdag 11 oktober t/m woensdag 31 oktober. De eerste 2 afspraken gaat de begeleiding zelf mee. De tijden van de bestraling zullen plaats vinden tussen de 12 uur en 16 uur. Elke donderdag krijgen wij de tijden van de volgende week te horen. Er zullen ook doktersafspraken gekoppeld worden aan de bestralingsafspraken maar dan gaat de begeleiding mee.

Wil je meehelpen, laat dan van je horen. We spreken met elkaar en zien of we samen een match met mevrouw kunnen maken. We vinden het fijn als je affiniteit hebt met mensen met een verstandelijke beperking. We vertrouwen er ook op dat je een betrouwbaar persoon bent die goed met afspraken omgaat.

Bel of mail voor meer informatie met begeleidster Mirella Jansen van Woonvorm Caberg:
088-350 5074 / m.jansen@radar.org

gepubliceerd: 8 oktober 2018
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.